www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Круглий стіл 12 вересня 2019 року



12 вересня 2019 року відбувся Круглий стіл за участю СОЦІАЛЬНИХ ПАРТНЕРІВ у місті Києві

12 вересня 2019 року відбувся Круглий стіл за участю СОЦІАЛЬНИХ ПАРТНЕРІВ у місті Києві – представницьких організацій об’єднань роботодавців, профспілок й органів державного управління від сторін влади – спільно з представниками підприємств та установ країни, а також міста Києва, та представниками міжнародних організацій і фондів, партнерів України. Обговорили з українськими експертами та німецькими фахівцями правові засади організації та ведення соціального діалогу в Україні та безпосередньо в місті Києві з метою вироблення та реалізації державної соціальної й економічної політики, регулювання трудових, соціальних, економічних відносин та забезпечення підвищення рівня і якості життя громадян, соціальної стабільності в суспільстві.

Метою даного заходу було:
  • Перевірити розвиток соціального діалогу після Круглого столу з жовтня 2018 року; 
  • Посередництво німецького досвіду; 
  • Домовленість про подальші дії для розвитку соціального діалогу в місті Києві.
Приймали участь в Круглому столі: голова Федерації роботодавців в місті Києві Антонюк Андрій Сергійович та представники організації роботодавців, представники Київської міської ради профспілок, представник Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), начальник управління праці та зайнятості Соя Віталій Васильович, німецький партнер проекту Містер Мюллер, д-р Циммерманн та містер Сенфт.

Круглий стіл проводився в формі дискусії, учасники ділилися результатами заходів минулого року щодо покращення регіонального соціального діалогу в місті Києві та підписання тристоронньої угоди.

Під час Круглого столу за участю СОЦІАЛЬНИХ ПАРТНЕРІВ у місті Києві – представники «Федерації роботодавців міста Києва», представники «Київської міської ради профспілок» спільно з представниками міжнародного фонду ім.Фрідріха Еберта в Україні та представниками Навчального центру регіональної організації роботодавців дійшли до висновку, що СОЦІАЛЬНИЙ ДІАЛОГ В МІСТІ КИЄВІ ЗАЛИШАЄТЬСЯ ФОРМАЛЬНИМ І НЕЕФЕКТИВНИМ, А ТАКОЖ, НА ЖАЛЬ, СОЦІАЛЬНИЙ ДІАЛОГ НЕ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ В ОБСЯЗІ, ЯКИЙ БИ ЗАБЕЗПЕЧУВАВ ЙОМУ МОЖЛИВІСТЬ РЕАЛІЗУВАТИ СВОЮ ФУНКЦІЮ ІНСТРУМЕНТА ДЕМОКРАТИЧНОГО ДІАЛОГУ В СУСПІЛЬСТВІ.

Під час цієї зустрічі представники та партнери отримали відповіді на різні запитання, які їх цікавили, а найважливіше – обговорили можливості щодо посилення регіонального соціального діалогу з питань економічного та соціального розвитку в м. Києві.

Під час Круглого столу були отримані рекомендації від німецьких партнерів, з німецького досвіду співпраці з адміністрацією та парламентом і рекомендації щодо підвищення ефективності здійснення соціального діалогу, який має відповідати європейському та демократичному діалогу в суспільстві.

Також обговорювали наступні кроки для розвитку соціального діалогу в місті Києві, обмінювалися думками щодо проекту плану дій до кінця 2019 року.







Написано: Yuriy Korolyuk від 12.09.2019   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   61 + 7 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК