www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Саміт Східного Партнерства у Вільнюсі



28-29 листопада у м. Вільнюс, Литовська Республіка, проходитиме Саміт Східного Партнерства, під час якого, як очікується, відбудеться визначна для України подія – підписання Угоди про асоціацію та глибоку і всеохоплюючу зону вільної торгівлі між Україною та ЄС.

В рамках Саміту 28 листопада в м. Вільнюс також буде організовано Другий бізнес-форум Східного Партнерства, в якому візьмуть участь керівництво ЄС та країн Східного Партнерства, представники бізнес-об’єднань (в тому числі Business Europe), банківських установ.

Даний бізнес-форум стане чудовою можливістю для зміцнення багатосторонніх ділових відносин між ЄС, Україною та іншими країнами Східного Партнерства, а також покращить розуміння змісту угоди про зону вільної торгівлі та фінансових інструментів, які мають європейські фінансові інституції.

Обговорюватимуться питання торгівлі, прямих іноземних інвестицій, фінансування малого та середнього бізнесу, розвитку місцевої інфраструктури та транспорту – тобто всіх основоположних чинників для економічного зростання та розвитку України.

Організаторами бізнес-форуму виступають Конфедерація промисловців Литви, Європейський інвестиційний банк та Міністерство закордонних справ Литви, які запросили Український союз промисловців і підприємців (УСПП) сформувати бізнес-делегацію, що представлятиме під час форуму Україну.

Чисельність української делегації є обмеженою і складає п’ятдесят осіб.

Запрошуємо Вас взяти участь в Другому бізнес-форумі Східного Партнерства  в складі делегації УСПП і, в разі зацікавленості, просимо підтвердити участь.

Контактна інформація: тел. (044) 536 96 42, т./факс (044) 2782981, e-mail: ved3@uspp.org.ua  Контактна особа: Куцева Світлана Геннадіївна.
 



Написано: Юлия Бенцлер від 21.10.2013   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   55 + 3 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК