www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Щодо Національного реєстру контролюючих органів



Федерація роботодавців Києва інформує Вас, що Федерація роботодавців України завершила роботу над формуванням Національного реєстру контролюючих органів.

Цьому передувала 6-ти місячна робота Дирекції Федерації, яка на підставі узагальнення отриманих даних від центральних органів виконавчої влади, самостійного пошуку та аналізу положень нормативно-правових актів, інших актів, що регулюють діяльність контролюючих органів, сформувала зазначений Реєстр.

На сьогодні з впевненістю можна стверджувати, що бізнес, влада, інститути громадянського суспільства мають єдиний зведений документ, який містить інформацію про найменування органів державного нагляду (контролю), предмет нагляду (контролю), періодичність та тривалість здійснення планових (позапланових) заходів нагляду (контролю), відповідальність суб’єкта господарювання за порушення законодавства. Саме відсутність такого аудиту не давала свого часу можливості здійснити системний аналіз функцій контролюючих органів з точки зору їх оптимізації та подальшої розробки відповідних законодавчих ініціатив з дерегуляції сфери державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.

За посиланням http://reestr.fru.org.ua/ розташований перелік контролюючих органів, з усією необхідною інформацією про їх діяльність у сфері нагляду (контролю), анкета для зворотного зв’язку з бізнесом та презентація Національного реєстру контролюючих органів.

 

 



Написано: Юлия Бенцлер від 23.04.2013   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   64 - 1 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК