www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Майстер-клас "Контролінг як інструмент управління прибутком компанії"



24 січня відбудеться Майстер-клас "Контролінг як інструмент управління прибутком компанії".

Участь безкоштовна.

Управління компанією іноді нагадує управління повітряним змієм, коли він, із запізненням підкоряючись руці, повторює заданий рух.

На етапі стрімкого розвитку компанії, коли кількість бізнесів у структурі збільшується, керівнику вже важко охоплювати всі галузі управління і оперативно ухвалювати якісні рішення. Виникають питання: як завжди мати актуальну інформацію про реальний стан справ у компанії? На які дані в першу чергу звертати увагу? Як розробити ключові показники ефективності підприємства?

Майстер-клас буде корисний: генеральним і фінансовим директорам, керівникам фінансових служб, керівникам планово-економічних відділів, керівникам департаментів управлінського обліку та контролінгу, фінансовим контролерам.

Ставши учасником майстер-класу "Контролінг, як інструмент управління прибутком компанії", ви отримаєте відповіді на ці питання, а також дізнаєтеся про те, як організувати службу контролінгу на вашому підприємстві і які основні контури управління повинні увійти в систему контролінгу. Всі питання будуть розглядатися на основі реальних проектів виконаних фахівцями ГК "Інталев". Також, будуть продемонстровані можливості програмного продукту "Інталев: Корпоративний менеджмент" для реалізації завдань контролінгу.

Час проведення: 10:00-14:30.

Місце проведення: м. Київ, точна адреса буде додатково повідомлена зареєстрованим учасникам.


Для цільової аудиторії участь безкоштовна, необхідна попередня реєстрація.

Зареєструватися на участь у майстер-класі і отримати докладну інформацію можна, заповнивши заявку на сайті www.intalev.ua



Написано: Юлия Бенцлер від 23.01.2013   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   31 + 4 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК