www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

You are here: Home / News / Main-News

ІХ Щорічний юридичний форум



Інформуємо Вас, що 22 лютого 2013 року відбудеться ІХ Щорічний юридичний форум «Розвиток ринку юридичних послуг в Україні - 2013».

Тематика форуму традиційно включатиме підведення підсумків розвитку ринку юридичних послуг 2012 року та визначення трендів та тенденцій на рік наступний. Окрім того, організаційний комітет форуму запропонує вам низку актуальних тем з управління юридичним бізнесом та структурування внутрішньої роботи компанії. Не оминуть увагою доповідачі і новел законодавства, які будуть впливати на розвиток юридичної практики наступного року, зокрема, нового законодавства про адвокатуру та адвокатську діяльність.    

У якості доповідачів форуму будуть виступати провідні юристи країни та гості з-за кордону, які відомі не лише своїми здобутками на юридичному поприщі, але й успішною роботою у якості управлінців та керманичів власної практики.

Програмою заходу передбачено цілий ряд й інших питань щодо управління юридичною практикою, маркетингові та фінансові стратегії тощо.

Місце проведення: InterContinental Kyiv, вул. Велика Житомирська 2А, м. Київ


З питань участі та партнерства у заході звертайтеся, будь ласка, до Секретаріату Асоціації правників України за тел./факсом: +380(44) 492–88–48, e-mail: conference@uba.ua

Контактна особа – Ія Савченко.
 



Written by: Юлия Бенцлер 1 2012.11.12   |  Rating  



Add Comment

Your name






Please, answer this small arithmetic job

Result of:   40 - 4 =

 

 

 

Print | The Federation of employers of Kyiv © 2010-2024 | About FEK