www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Міжнародне інвестиційне роуд-шоу Invest in Ukraine 2013



Британські інвестори готові інвестувати в сільське господарство, енергетику та IT-технології.

У лютому 2013 року в Лондоні (Великобританія) відбудеться Міжнародне інвестиційне роуд-шоу Invest in Ukraine 2013.

Основне завдання заходу - налагодити прямий діалог українських бізнесменів з британськими та європейськими інвесторами.

Згідно з рейтингом Doing Business-2012 підготовленого Світовим банком і Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC), Україна сьогодні займає лише 152 місце серед 183 країн світу в загальному рейтингу за умовами ведення бізнесу. І це при тому, що за останній рік ми опустилися на 3 позиції.

Дати додатковий імпульс до плідної співпраці з Європою і залучити західний капітал на Україну, саме таку мету ставлять перед собою організатори заходу Український бізнес центр у Лондоні і Федерація роботодавців м. Києва.

Як зазначає голова ради Федерації роботодавців Києва Руслан Демчак, дане роуд-шоу це унікальна можливість для українського бізнеса представити безпосередньо свої інвестиційні проекти зацікавленим західним інвесторам саме на їх території: «Я сподіваюся, що даний захід стане щорічним проектом, а результатом нашої ініціативи буде підвищення іміджу України у Великобританії з подальшим якісним покращенням інвестиційного клімату нашої країни в цілому».

Як правило, подібні інвестиційні заходи, що проходять в Україні не користуються достатнім попитом у західних інвесторів, а аналогічні заходи закордоном носять скоріше іміджевий характер, ніж націлені на залучення інвестицій під конкретні проекти.
Тому організатори роуд-шоу Invest in Ukraine 2013 підкреслюють високу зацікавленість у заході представників інвестиційних фондів і банків Великобританії, провідних бізнес-консультантантів, юристів та економістів, а також представників британських компаній, які вже інвестують в Україну.

В першу чергу це пояснюється тим, що на форумі будуть представники українського бізнесу з презентаціями конкретних проектів по розширенню своїх компаній, що стабільно розвиваються. Директор Українського бізнес центру в Лондоні Владислава Білоцька розповіла, що до прийняття рішення про проведення роуд-шоу організатори виконали серйозну роботу по збору та аналізу інформації від британських інвестиційних компаній щодо сфер діяльності українського бізнесу, які найбільш привабливі західному інвестору. Наприклад, багато хто заявляє про те, що в першу чергу європейським інвесторами цікавий ринок IT, енергетика і сільське господарство. І, на жаль, відсутній інтерес до будівельних проектів, ритейлу, фінансової і банківської сфери.

Про підтримку даного заходу також заявило посольство України у Великобританії та надзвичайний і Повноважний Посол України в Сполученому Королівстві Великобританії та Північної Ірландії Володимир Хандогій.

Учасниками роуд-шоу в Лондоні стануть більше 15-ти українських компаній.


Довідка:
Український Бізнес Центр в Лондоні (УБЦЛ) створений для підтримки ділових та інвестиційних відносин між Україною і Великобританією. УБЦЛ є центром українських компаній і підприємців, які мають намір протестувати бізнес-можливості Великобританії і знайти нових партнерів.

Федерація роботодавців м. Києва - це неприбуткова організація, яка об'єднує територіальні та галузеві організації роботодавців, роботодавців - юридичних осіб та громадські організації, статутним завданням яких є представництво та захист прав та інтересів роботодавців. Головне завдання ФРК - створення живої лобістської структури бізнес-еліти міста Київ.

Генеральний партнер заходу - Інвестиційний холдинг Pro Capital Group - створений шляхом об'єднання таких структур, як консалтингова компанія Pro-Consulting, компанія з управління активами Omega Capital, торговець цінними паперами Absolute Finance і компанії по зв'язкам із інвесторами IR-Capital. Місія компанії - відкривати нові можливості для розвитку бізнесу, використовуючи інструменти ринку капіталу.


Партнери: Компанія EBS.

Авіа-партнер - компанія МАУ

Медіа-партнери:
телеканал Business, британське видання Ukraine Business Insight, BBC, RussianMind.
 



Написано: Юлия Бенцлер від 29.10.2012   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   49 + 9 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК