www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Міжнародний науковий конгрес «Інформаційне суспільство в Україні»



Шановні колеги!

Інформуємо Вас, що 25-26 жовтня відбудеться Міжнародний науковий конгрес «Інформаційне суспільство в Україні».

Головна Мета Конгресу - створення провідного ділового майданчика для обговорення сучасного стану інформаційно-комунікаційних технологій та перспектив участі України у світовому ІКТ-ринку. Проведення Конгресу сприятиме встановленню контактів його учасників з потенційними партнерами по розбудові інноваційних структур і трансферу технологій.

Конгрес відвідають понад 450 учасників, серед яких – представники Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки й оборони України, міністерств та інших центральних і регіональних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, Національної академії наук України, вищих навчальних закладів, бібліотек, установ, організацій і підприємств, громадських організацій, а також представники посольств і торговельних місій багатьох країн світу.

Під час роботи Конгресу відбудеться експозиція новітніх рішень у сфері інформаційно-комунікаційних технологій провідних вітчизняних і закордонних ІТ-компаній (1С, «Адамант», «Арт-Майстер», «Майкрософт Україна», Cisco), а також державних організацій.

Місце проведення: НСК «Олімпійський» (м. Києві, вул. В. Васильківська, 55).

Організаторами Конгресу виступають Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації України, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України, Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України, Координаційний центр з упровадження економічних реформ, Українська асоціація фахівців інформаційних технологій, Інтернет Асоціація України, Український союз промисловців та підприємців, Асоціація підприємств інформаційних технологій України та за підтримки ІТ компаній.

Конгрес проводиться в рамках заходів з реалізації Рішення Ради глав держав СНД від 20.12.2011 року про визначення співробітництва в області зв’язку та інформатизації ключовою темою взаємодії держав – учасниць СНД в сфері економіки в 2012 році.

Ознайомитись з інформаційними матеріалами та зареєструватися учасником Конгресу можна на веб-сайті http://www.ict-congress.com.ua

 

 

 

 




Написано: Anastasia від 09.10.2012   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   24 - 6 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК