www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Щодо проекту митного кодексу



Шановні колеги!


Федерація роботодавців Києва інформує, що 03.11.2011 р. Верховною Радою України був прийнятий проект Закону України «Про внесення змін до Митного кодексу України та інших законодавчих актів» (від 12.05.2011 р. №8130-д).

21.12.2011 р. Президент повернув, із численними пропозиціями, до Верховної Ради проект Закону України «Про внесення змін до Митного кодексу України та інших законодавчих актів», аргументуючи свою позицію тим, що така редакція Митного кодексу України не може бути підписана, оскільки вона порушує конституційні гарантії права на підприємницьку діяльність, не відповідає Конституції України, іншим законам України, що є засадничими в регулюванні тих чи інших відносин, ускладнює митні процедури для суб'єктів господарювання та порушує взяті Україною міжнародні зобов'язання.

Враховуючи, що згідно Закону України «Про Регламент Верховної Ради України», законопроект повернутий із вето Президента, після його опрацювання та підготовки в головному комітеті, виноситься на засідання Верховної Ради України позачергово, просимо розглянути Пропозиції Президента України до проект Закону України «Про внесення змін до Митного кодексу України та інших законодавчих актів» (від 12.05.2011 р. № 8130-д), та, у разі наявності, терміново направити свої зауваження, позицію та подальші спільні дії на електронну адресу: benzler@ubg.ua для формування позиції роботодавців та її внесення до Комітету з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики.



Для завантаження додатку, натисніть будь ласка посилання…




Написано: Ivanytsia Anna від 13.01.2012   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   48 - 7 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК