www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Бізнес-форум 'Зовнішньо-торговельний міст Туреччини 2011'



Шановні колеги!

Інформуємо   Вас,  що  24-30 жовтня 2011 р. у Стамбулі відбудеться бізнес-форум "Зовнішньо-торговельний міст Туреччини 2011».

Організатор: Конфедерація підприємців та промисловців Туреччини (TUSKON), яка являється однією з найбільших асоціацій бізнесменів Туреччини.

Цільовим сектором 2011-го року було обрано – харчування, сільське господарство, тваринництво та споживчі товари, що швидко просуваються. Зокрема будуть представлені наступні види товарів:

- Харчування: всі види продуктів харчування та напоїв, завершені продукти харчування, сировина та виробничо-пакувальне обладнання для використання у секторі харчування;

- Сільське господарство: всі види продукції рослинництва (бобові, зернові, олійні рослини та насіння), продукти тваринництва (червоне та куряче м’ясо, молоко та молочні продукти, морепродукти та ін.), корм, машини, обладнання та технології, що використовуються у сільському господарстві (зрошувальні системи, ін.).

Метою проведення зазначеного заходу є встановлення ділових та торгових контактів між провідними компаніями Туреччини та фірмами з різних країн світу. Передбачається участь 1000 представників різних компаній для проведення двосторонніх зустрічей, також буде організовано 150 стендів для просування продукції. Як місцеві, так і закордонні учасники зможуть вивчити нові ринки та оцінити потенціал різних країн.

Більш детальну інформацію про бізнес-форум можна отримати на сайті www.tuskonwtb.com.

У разі зацікавленості прийняти участь у вище зазначеному заході просимо Вас в строк до 30 вересня 2011 року надіслати до Дирекції Федерації роботодавців Києва: ПІБ, контакті дані особи, сфери в яких є зацікавлення, назва компанії.

Для завантаження додатку, натисніть посилання…
 
 
 
 
 



Написано: Стегнач Алла від 26.09.2011   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   67 + 8 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК