www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Реалізація Генерального плану міста Києва



Шановні колеги!
 
Інформуємо Вас, що 13 вересня представники Федерації роботодавців Києва взяли участь у першому засіданні робочої групи по створенню плану дій направлених на реалізацію Генерального плану міста Києва.

Начальник КО «Інститут Генерального плану міста Києва» Броневицький С.П. коротко презентував процес розробки Генерального плану міста Києва та повідомив, що до кінця 2011 року він буде повністю завершений. Особливістю даного Генерального плану є те, що він не буде обмежений в часі, як було раніше (Генеральний план Києва до 2025 року), тобто буде безстроковим. Голова КМДА О.П.Попов підписав доручення про початок громадських обговорень з приводу даного питання.

Броневицький С.П. повідомив, що фахівці КО «Інститут Генерального плану міста Києва» підготують узагальнену доповідь по плану, яку додатково презентують представникам роботодавців, після чого кожен розділ плану буде опрацьовуватись окремо на спільних робочих групах.

Запрошуємо і Вас долучатись до обговорення. У разі бажання бути включеними у робочі групи або за наявності пропозицій просимо надсилати інформацію на електронну адресу benzler@ubg.ua

Для завантаження Протоколу натисніть будь-ласка посилання…  

Фото із заходу можна переглянути за посиланням…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Написано: Стегнач Алла від 16.09.2011   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   36 - 1 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК