www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Друга німецько-українська конференція міст-побратимів ‘Нові ініціативи та ресурси для німецько-українських міст-побратимів’




Шановні колеги!

 
 

          Федерація роботодавців міста Києва повідомляє про проведення другої німецько-української конференції міст-побратимів «Нові ініціативи та ресурси для німецько-українських міст-побратимів» в м. Лейпциг (Німеччина) 6-9 жовтня цього року.

 Цей захід є унікальною можливістю активізації економічного співробітництва між українськими та німецькими містами в сфері реформування комунальної власності.

          Конференція проводитиметься за сприяння Українсько-німецького форуму (далі – УНФ). Відповідно до попередніх ініціатив співпраці між УНФ і м. Києвом було обговорено можливість спільної реалізації ряду проектів, що потребують залучення фінансових ресурсів або коштів інвесторів. У 2011 р. УНФ спільно з одним із українських банків напрацювали можливості залучення фінансових ресурсів в реформування комунальної сфери, а також значно розширили співпрацю з партнерськими німецькими структурами щодо інвестиційних можливостей співробітництва. Ці питання і будуть обговорюватись під час роботи інвестиційного круглого столу в рамках конференції, на якому буде детально розглянута органіграма просування пілотних ініціатив.      

            Звертаємо увагу, що участь в роботі конференції для Вас, як для членів ФРК, на 400 Євро нижча, ніж для інших учасників.

           Для завантаження програми конференції натисніть тут…
           Для завантаження анкети учасника конференції натисніть тут…

        
            У разі Вашої зацікавленості прохання до 6 вересня 2011 р. заповнити і надіслати реєстраційну форму учасника факсом за номером +38 044  536 96 29, або електронною поштою: tetiana@uspp.org.ua або info_unf@uspp.org.ua.

            Відповідальні особи від УНФ – заступники виконавчого директора Юшкевич  Тетяна Анатоліївна  та Лінник Олена Вікторівна.




Написано: Стегнач Алла від 06.09.2011   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   53 + 9 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК