www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

П'ята Міжнародна виставка 'INTRADE 2011' в Малайзії



Київська Торгово-промислова палата за підтримки Посольства та урядової корпорації Малайзії «MATRADE» з 18 по 25 листопада 2011р.  організовує на пільгових фінансових умовах візит делегації представників українських підприємств та організацій у Малайзію, м. Куала-Лумпур для відвідання однієї з найбільших в Азійсько-Тихоокеанському регіоні 5-ої Міжнародної виставки «INTRADE 2011» www.intrademalaysia.my та участі у спеціальній програмі ділових переговорів «IBM» (Incoming Business Mission).

У виставці та переговорах візьмуть участь представники компаній Малайзії та зарубіжних країн, які представлять продукцію та послуги у галузі електроніки та електротехніки, ІТ-технологій, машинобудування, автозапчастин, будівництва та будівельних матеріалів, агротехкомплексу, фармацевтики та косметики, транспорту, хімічної продукції, деревообробки, меблів та інтер’єру, виробництва одягу, ювелірних та сувенірних виробів, продуктів харчування, кондвиробів та ін.

Участь у програмі візьмуть делегації з близько 30 країн світу.

Пільгова вартість участі у візиті попередньо складає еквівалент 550 дол. США у гривнях за курсом НБУ + ПДВ + вартість авіаквитка Київ-Куала-Лумпур-Київ (уточнюється). У вартість входить проживання у готелі 5* (одномісні номери), транспортне обслуговування, участь у програмі переговорів, послуги  перекладачів,  вхідні квитки на виставку, харчування під час ділової програми, екскурсійна програма з вечерею в національному ресторані, страховка  тощо.  

Зважаючи на обмежену кількість учасників просимо надавати заявки завчасно.

Отримати додаткову інформацію можна за телефоном: +38 044 482 04 34; +38 044 482 04 35 або e-mail: poludov@kiev-chamber.org.ua - Полюдов Ігор Олександрович.



Написано: Стегнач Алла від 19.07.2011   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   54 - 7 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК