www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Проект технічного співробітництва ЄС-МБП 'Рівність жінок і чоловіків у світі праці'



28 липня відбудеться  заключний семінар для організацій роботодавців, присвячений підбиттю підсумків діяльності Проекту технічного співробітництва ЄС-МБП „Рівність жінок і чоловіків у світі праці” та обговоренню подальших кроків організацій роботодавців щодо консолідації напрацювань проекту із забезпечення рівних можливостей жінок і чоловіків у сфері праці.

До участі у семінарі запрошені також представники проекту ЄС „Права жінок та дітей в Україні – Комунікаційний компонент”, в рамках якого проводитиметься цьогорічний конкурс „Кращий роботодавець: Рівні можливості 2011”, та двох пілотних компаній, на яких за підтримки Проекту та організацій роботодавців розроблялися плани з тендерної рівності.

У роботі семінару братиме участь Енн Ноулз, старший спеціаліст з питань діяльності організацій роботодавців, Група технічної підтримки з питань гідної праці, Бюро МОП для країн Східної Європи, Будапешт.

Семінар відбудеться 28 липня 2011 року з 10.00 до 16.00 у приміщенні Учбово-оздоровчого комплексу  „Червона  Рута”  (Київська  область,  Обухівський   р-н,  смт.  Козин, вул. Солов’яненка, 475). Крім того, 27 липня о 19.00  відбудеться урочистий прийом від Проекту.

Витрати пов’язані з організацію семінару, у т.ч. відшкодування проїзду (за наявності оригіналів проїзних документів), проживання для іногородніх учасників (можливий ранній заїзд), а також харчування та видаткові матеріали для всіх учасників - за рахунок Проекту ЄС-МБП. 

Одночасно інформуємо, що 27 липня о 17.00 від вул. Еспланадна, 8/10 буде автобус, який доставить учасників семінару до Учбово-оздоровчого комплексу „Червона Рута”.

Просимо Вас прийняти участь у семінарі або делегувати представника від організації (об’єднання) та повідомити до 19 липня Дирекцію ФРК про прийняте рішення (надати інформацію про учасників із зазначенням посади та контактних телефонів) на  факс 224-51-66 або електронною поштою benzler@ubg.ua
 
 



Написано: Стегнач Алла від 15.07.2011   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   57 + 1 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК