www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Завантаження
Федерація роботодавців Києва надсилає Вам для опрацювання проект Плану заходів з розвитку та реалізації експортного потенціалу України і розширення зовнішніх ринків збуту товарів вітчизняних товаровиробників до 2015 року.

Інформуємо Вас, що з метою виконання пункту 126.1 Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», затвердженого Указом Президента України від 12.03.2012 № 187, Мінекономрозвитку розроблено проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2011 р. № 1206».

Проектом акту передбачено продовження до 2015 року дії плану заходів з розвитку та реалізації експортного потенціалу України і розширення зовнішніх ринків збуту товарів вітчизняних товаровиробників, що дозволить поліпшити для українських підприємств умови торгівлі на зовнішніх ринках, посилити захист інтересів вітчизняних експортерів на зовнішніх ринках; запровадити механізми надання державної підтримки експортерам, створити ефективну систему інформаційної підтримки експорту.
 



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   57 + 8 =

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК