www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Завантаження
Інформуємо Вас, що 24 по 28 листопада 2012 року відбудеться поїздка представників ділових кіл України до Об’єднаних Арабських Еміратів в рамках візиту Президента України В.Ф.Януковича до ОАЕ.

Під час візиту в м. Абу-Дабі відбудеться українсько-еміратський бізнес-форум за участю Президента України та представника керівництва ОАЕ, зустріч з керівництвом Торгово-промислової палати м. Абу-Дабі, ділові переговори в Інвестиційному Управлінні, відвідання Міжнародної виставки продуктів харчування, напоїв, готельного бізнесу і закладів громадського харчування - SIAL Middle East 2012 та інші заходи з метою встановлення прямих ділових зв`язків між українськими та еміратськими бізнесменами.  

Організація форуму проводиться Торгово-промисловою палатою України, Представництвом ТПП України в ОАЕ за сприяння Посольства України в ОАЕ.

Програма перебування передбачає також проведення двосторонніх переговорів за інтересами в Представництві ТПП України та ТПП м. Дубай з метою пошуку партнерів для співробітництва в торговельно-економічній, виробничій, та інвестиційній галузях, відвідання 6-ї міжнародної виставки морської торгівлі на Близькому Сході – Seatrade Middle East Maritime.
 



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   34 - 5 =

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК