www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Завантаження
Інформуємо Вас, що 6 липня в рамках візиту в Україну делегації Центру зовнішньої торгівлі Китайської Народної Республіки на чолі з заступником генерального директора паном Ван Жуншином та за сприяння Посольства Китайської Народної Республіки в Україні в Торгово-промисловій палаті України відбудеться Презентація 112-ої ярмарки експортно-імпортних товарів КНР (більш відома як міжнародна Кантонська ярмарка), яка проходитиме у м. Гунджоу провінції Гуандун (Китай) у жовтні-листопаді 2012 року.

Участь безкоштовна.

Під час заходу українські підприємці матимуть можливість безпосередньо від організаторів ярмарки отримати інформацію щодо її рівня, міжнародного значення та впливу, умов участі або відвідання.

В рамках заходу відбудеться церемонія підписання Угоди про співробітництво між Центром зовнішньої торгівлі Китаю і Торгово-промисловою палатою України.

В разі зацікавленості в участі у заході просимо якомога швидше заповнити анкету, що додається, з зазначенням назви компанії, сфери діяльності, ПІБ учасника (по можливості, англ. мовою), телефону, факсу, електронної пошти, веб-сторінки, та надіслати до Управління міжнародних економічних зв’язків на електронну пошту: obg-ier@ucci.org.ua, bea-ier@ucci.org.ua або факсом: 0442797394, 2781815.
 



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   22 - 10 =

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК