www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Завантаження
Інформуємо Вас, що 4-5 липня у м. Рига (Латвійська Республіка) заплановано проведення V засідання Міжурядової Українсько-Латвійської комісії з питань економічного, промислового та науково-технічного співробітництва (далі-Комісія).

Головою української частини Комісії є Заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України В.В.Бандуров, Головою латвійської частини – Д.Павлют. У рамках засідання Комісії пропонується провести Українсько-Латвійський бізнес-форум, який може стати нагодою для налагодження та поглиблення ділової співпраці з прибалтійськими країнами, зокрема з Латвією.

До Вашої уваги, направляємо проект Програми перебування української делегації у м.Рига та проект Протоколу П’ятого засідання Комісії.

У разі зацікавлення взяти участь у форумі, просимо надати наступну інформацію:
1.    Кандидатури для участі в українсько-латвійському бізнес-форумі (прізвище, посада, коротка інформація про компанію, очікування від участі у даному заході, контакти).
2.    Пропозиції до проекту Протоколу.
3.    Пропозиції щодо напрямків та проектів співробітництва з латвійськими підприємствами, у яких зацікавлені ваші компанії.
 



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   32 - 4 =

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК