www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Завантаження
Інформуємо Вас, що  Торгово-промислова палата України завершує формування членської бази українсько-сінгапурської ділової Ради.

За останньою інформацією до складу сінгапурської частини ділової Ради увійшли потужні компанії та корпорації, серед яких: ST Electronics, Hyflux, Keppel, Singapore Power, Surbana, Cannex World, Jurong Consultants, GBE Holdings.

Створення ділової Ради з сінгапурської сторони підтримується Комітетом з розвитку міжнародної торгівлі Сінгапура (IE Singapore).

З метою належної підготовки до установчого засідання українсько-сінгапурської ділової Ради 20 грудня об 11:00 відбудуться збори української частини (ТПП України, кімн.401), де буде обраний керівний склад та визначений спільний план дій.

У зв’язку з цим, просимо Вас в разі зацікавленості увійти до членської бази Українсько-Сінгапурської ділової ради (УСДР) до 16 грудня заповнити анкету, що додається та надіслати її до Управління міжнародних економічних зв’язків ТПП України (тел./факс: (044) 279 7394, 272 2940, 494 0399; bvv-ier@ucci.org.ua mna-ier@ucci.org.ua).
 



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   11 + 2 =

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК