www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Завантаження
З 23 по 27 листопада 2011 року в м. Бейрут (Ліванська Республіка)  в рамках роботи другого спільного засідання Міжурядової українсько-ліванської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва відбудеться засідання Українсько-Ліванської ділової ради (УЛДР) та бізнес-форум підприємців обох країн.

Офіційну делегацію України очолить Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Близнюк А.М., який очолює українську частину Комісії.

Програма роботи Ради, передбачає проведення двосторонніх переговорів за інтересами з метою пошуку партнерів для співробітництва в торговельно-економічній, виробничій, та інвестиційній галузях, зустрічі з керівниками впливових ліванських компаній, відвідання підприємств та фірм.

Планується переліт рейсами авіакомпанії “Турецькі авіалінії”, проживання в готелі 5* (одномісні номери), послуги перекладачів, трансфери, транспортне обслуговування, страхування, оформлення віз, культурна програма.

У зв’язку з жорсткими вимогами авіаперевізників щодо бронювання авіаквитків та проханням наших зарубіжних партнерів у стислі строки надіслати склад української делегації, просимо до 7 листопада повідомити ТПП України про Ваше рішення, заповнити реєстраційну форму англійською мовою та надіслати її до ТПП України електронною поштою cyj-ier@ucci.org.ua, mna-ier@ucci.org.ua або по факсу (044) 2781815.

Орієнтовна вартість поїздки одного члена делегації – 1950 доларів США.

За консультаціями і довідками  звертатися за телефонами:
(044) 272-28-07, (067) 239 56 61 Царицинський Юрій Якович, cyj-ier@ucci.org.ua
(044)  494 03-99  Майчук Микола Олександрович, mna-ier@ucci.org.ua
 
 



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   18 - 1 =

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК