www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Завантаження
Центр міжнародного приватного підприємництва (CIPE) запрошує на навчання на програму «Розвиток потенціалу бізнес асоціацій в Україні», що проходитиме протягом грудня 2011 р. – квітня 2012 р.
 
Нова програма із акцентом на представництво інтересів малого та середнього бізнесу та коаліційні ініціативи, націлена на розвиток потенціалу та інституційне посилення українських бізнес асоціацій, які підвищать свій вплив на просування економічних та демократичних реформ в країні.

Для групи з 35 відібраних учасників буде проведено три навчальні модулі по 4 робочі дні кожен (понеділок-четвер) з інтервалом в 2 місяці. Перший модуль запланований на 19-22 грудня (заїзд 18 грудня) 2011р. в передмісті Києва. Другий, третій модулі відбудуться відповідно в лютому та квітні. Сертифікати про закінчення програми видаються учаснику тільки за умов участі у всіх трьох модулях.

Учасники залишаються пов'язаними один з одним і з CIPE, утворюючи віртуальну мережу онлайн підтримки та підвищення кваліфікації.

Після отримання сертифікату буде можливість для представлених організацій взяти участь в конкурсі на мікро-гранти для підтримки  трьох коаліційних ініціатив.

 Для участі потрібні:
1.    Заповнена анкета претендента (додається)
2.    Рекомендаційний лист від організації на учасника програми (партнерської організації на керівника)
3.    Висока мотивація працювати в напрямку просування  та захисту інтересів малого та середнього бізнесу в Україні
4.    Потенціал організації до активної участі в коаліційних ініціативах: участь в бізнес-коаліції, досвід довготривалих партнерських спільних ініціатив та досягнень в діалозі із владою в інтересах розвитку підприємництва, розуміння перспектив спільних зусиль підприємницьких об’єднань.
5.    Продемонстрований потенціал  до подальшого розвитку організації: лідерська позиція, слідування принципам самоврядування, фінансова та політична незалежність, активне проведення кампаній по захисту та просуванню інтересів членів (адвокасі), професійний менеджмент.
6.    Намір учасників працювати разом, щоб виробити спільну відповідь на пропоновані реформи за допомогою спільних компаній адвокасі.
7.    Згода апліката на проведення 12 робочих днів в спільній активній роботі на модулях програми.
8.    Здатність впровадити та застосувати отримані на програмі навички та знання для вдосконалення бізнес процесів організації, підвищення її інституційної спроможності, ініціювання та реалізації коаліційних ініціатив.

Документи  необхідно надіслати в період з 24 жовтня до кінця робочого дня 14 листопада 2011 р. на адресу СІРЕ-Україна: kyiv@cipe.org із темою листа «Анкета (назва Вашої організації)».

Участь в трьох модулях навчальної програми є безкоштовною. Всі витрати для українських учасників (матеріали, проживання, харчування) фінансуються організаторами  (Представництвом CIPE в Україні).
 

Для інформації:

Центр міжнародного приватного підприємництва (CIPE) зміцнює демократію в усьому світі через розвиток приватного підприємництва та ринкові реформи. CIPE - один з чотирьох головних інститутів Національного фонду розвитку демократії (США) і некомерційний філіал Торгової палати США.
Основні напрямки діяльності CIPE це боротьба з корупцією, підтримка підприємницьких об'єднань, представництво і захист інтересів членів бізнес асоціацій, покращення стандартів корпоративного управління та демократичного управління, надання права доступу до інформації, протидія тіньовому сектору, та програми для жінок і молоді.

Контакти в Україні:

Дмитро Вікторович Найдін, Керівник програми

вул. Тарасівська 12, офіс 7-8
Тел: (044) 234-3446
Тел / Факс: (044) 234-2598
Моб (093) 364-6696
Веб сайт: www.cipe.org


 
 



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   23 + 3 =

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК