www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Завантаження
Інформуємо Вас, що 11 жовтня 2011 року відбудеться українсько-словенський бізнеc-форум, у якому очікується участь Президента України Віктора Януковича та  Президента Республіки Словенія Данила Тюрка в рамках його офіційного візиту в Україну.

Місце проведення: Торгово-промислова палата України (вул. Велика Житомирська, 33).

Програма заходу передбачає пленарну частину та бізнес-переговори між представниками ділових кіл України та Словенії у формі круглих столів за наступними основними напрямками: автопромисловість,  будівництво та будівельні матеріали, енергетика та екологія, інформаційні технології та комунікації (ІТС), туризм та медичне устаткування.

Робочі мови заходу – українська та англійська, пленарна частина супроводжується  синхронним перекладом.

У разі зацікавленості просимо якомога швидше підтвердити участь у бізнес-форумі, надіславши заповнену заявку (форма додається) до 7 жовтня із зазначенням: назви компанії, сфери діяльності, ПІБ представника-учасника (за можливістю, англ. мовою), телефону, факсу, електронної пошти, веб-сторінки, на електронну пошту:
ier@ucci.org.ua
bea-ier@ucci.org.ua
kla-ier@ucci.org.ua
або факсом: (044) 278 1815, 279 44 56.

Початок заходу – о 14.00, початок реєстрації – о 13.00. Попередня реєстрація є обов’язковою. Учасникам при собі необхідно мати паспорт.
 
Додаткова інформація за тел.: (044) 278 0930, 279 1815, 279 6406 (Управління міжнародних економічних зв’язків ТПП України).
 



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   28 - 5 =

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК