www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Завантаження
20 по 27 жовтня 2011 р. відбудеться візит делегації представників ділових кіл України до Куби (в рамках державного візиту Президента України В.Ф.Януковича до Республіки Куба).
Програма заходів передбачає проведення бізнес-форуму у м. Гавана за участю Президента України, та профільних міністрів, що супроводжуватимуть Главу держави, а також створення двосторонньої Ділової Ради (між ТПП України і Торговою палатою Куби).

Торгово-промислова палата України розробляє ділову програму перебування, яка буде базуватися на Ваших пропозиціях щодо співробітництва з кубинськими діловими колами  (анкета учасника англійською мовою додається).

Планується переліт за маршрутом Київ–Мадрид–Гавана–Мадрид–Київ рейсами авіакомпаній “Аеросвіт” та “Iberia”, проживання в готелях Nacional De Cuba Hotel Habana (5*) м.Гавана і Iberostar Varadero (5*) м. Варадеро (одномісні номери), послуги перекладачів, трансфери, транспортне обслуговування, страхування, оформлення віз, культурна програма.

Вартість поїздки одного члена делегації складає 2480 євро, з яких організаційні витрати ТПП України - 105 євро. Вартість візи – 105 дол. США готівкою. Гроші треба переказати до 5.10.2011 р.

За консультаціями і довідками звертатися за телефонами:
(044) 279-73-94 Стрілецька Валентина Василівна, vvs-ier@ucci.org.ua  
(044) 272-29-27 Король Валерій Володимирович, ier@ucci.org.ua
 



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   15 + 8 =

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК