www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Завантаження
В період з 5 по 7 вересня 2011 р. відбудеться українсько-канадський бізнес-форум.

Місце проведення: на базі туристичного комплексу «Буковель» (с. Паляниця, Івано-Франківської області).

Відповідно до задуму організаторів бізнес-форум буде проведено у вигляді зустрічі за “круглим столом” по секціях з метою покращення співпраці ділових кіл обох країн у підвищенні конкурентоспроможності національних економік та впровадження спільних інноваційно-інвестиційних програм і проектів для пошуку партнерів для співробітництва в торгово-економічній, виробничій та інвестиційній сферах (проект програми форуму додається).
Зокрема, канадська сторона готова поділитися досвідом і зацікавлена в подальшій співпраці в наступних галузях: нафтохімічна, альтернативна енергетика, фінансові інструменти та фондовий ринок в контексті іноземного інвестування, тваринництво, рослинництво, ринок сільськогосподарської техніки, фармацевтика, переробка сміття: технології і обладнання (список додається).

Реєстраційний внесок становить 1200 грн з однієї особи (в т.ч. ПДВ). У вартість входить участь у всіх заходах Форуму, в т.ч. пленарні, секційні та виїзні засідання, офіційне прийняття, пакет інформаційних матеріалів, послуги бронювання готелів, кава-перерви, обіди та вечері протягом роботи Форуму.
Не входить – оплата послуг розміщення в готелях та витрати на паркування власного автотранспорту, витрати на трансфер до місця проведення Форуму, вечеря 07 вересня 2011 р.

У разі бажання взяти участь у роботі бізнес-форуму терміново до 16 серпня просимо  надіслати реєстраційну форму учасника (додається) на електронну пошту:
office@cci.if.ukrtel.net
info@cci.if.ua
або факсом: +380 342 52-33-46, а також в копії поінформувати Управління міжнародних економічних зв’язків ТПП України:
bvv-ier@ucci.org.ua,
vvs-ier@ucci.org.ua або факсом: 044 279 7394, 278 1815.
 



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   10 - 2 =

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК