www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Завантаження
Федерація роботодавців Києва надає для опрацювання проект постанови Кабінету Міністрів України „Про затвердження Порядку проведення експерименту із запровадження горизонтального моніторингу”, розроблений за ініціативою Державної податкової служби, та пояснювальна записка до нього.

Документом передбачається здійснення Окружною державною податковою службою – Центральним офісом з обслуговування великих платників податків ДПС процедури відстеження та аналізу факторів ризику проведених і запланованих платником податків фінансово-господарських операцій для виявлення ознак порушення вимог податкового, валютного та іншого законодавства на підставі укладеного Договору, за формою, що буде розроблена пізніше, та заяви платника податку.  

Інформація, що буде отримана від платника податків, підлягає використанню для здійснення податкового контролю щодо інших платників податків. У свою чергу, у платника податків у разі дотримання ним рекомендацій або надання вмотивованих заперечень на повідомлення щодо виявлених податкових ризиків, не буде проведена документальна перевірка за податкові періоди, що проаналізовані ДПСУ.
        
 
 



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   50 - 8 =

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК