www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Статті (Огляд)

Великі українські компанії у 2012 році підняли зарплати на 10%


Після підвищення зарплат на 10% в минулому році, роботодавці вже запланували подальше зростання в 2013 році, щоб утримати кращих співробітників.
 
Фактичний річний ріст заробітних плат в Україні в середньому становив 10%, що відповідає показникам, запланованим компаніями в попередньому році. Такі результати дослідження "Огляд заробітних плат і компенсацій в Україні", підготовленого компанією Ernst & Young.

"Підвищення хоча б для однієї категорії персоналу провели 84% опитаних компаній, тоді як вже 50% компаній запланували зміни заробітних плат на 2013 рік", - свідчать дані дослідження.

Згідно з результатами дослідження, у 2012 році дещо зросла кількість компаній, що надають своїм співробітникам корпоративні автомобілі (85% у порівнянні з 81% в 2011 році).

Крім того, в 2012 році спостерігалося зростання кількості компаній, які надають медичне страхування персоналу (81% порівняно з 76% у 2011 році). Набір включених в пакет медичного страхування послуг залишився колишнім.

"У той час як компанії все частіше стикаються з глобальною браком талантів і постійної економічною нестабільністю, винагороду співробітників знаходиться в центрі уваги топ-менеджменту компаній, оскільки необхідно докладати все більше зусиль, щоб знайти і утримати кращих співробітників", - коментує керівник групи Human Capital компанії Ernst & Young Ольга Горбановська.

У 2012 році учасниками дослідження стали близько 170 компаній.

За матеріалами: Укрінформ

 

Написано: Юлия Бенцлер від 10.01.2013


  

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК