www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Статті (Огляд)

З початку року 1,7 тисяч столичних підприємств погасили заборгованість по заробітній платі на суму понад 92 мільйони гривень


Одним з головних завдань органів Державної податкової служби є контроль за дотриманням підприємствами вимог чинного законодавства при виплаті заробітної плати з обов’язковою сплатою податку на доходи фізичних осіб і відрахувань до Пенсійного фонду України. На особливому контролі податківців знаходяться підприємства, які мають заборгованість перед працівниками, а також ті, що порушують норми Закону України «Про оплату праці» щодо термінів виплати заробітної плати.

Податковою службою Києва, разом з органами місцевої влади постійно проводиться комплекс спільних заходів. По кожному боржнику здійснюється аналіз причин виникнення заборгованості та визначаються шляхи її погашення. Так, за наслідками роботи з керівниками підприємств-боржників та результатами роботи тимчасових комісій, створених при райдержадміністраціях м. Києва, у складі яких працюють столичні податківці, протягом січня – листопада 2012 року відбулось погашення заборгованості по виплаті заробітної плати працівникам на 1745 підприємствах на загальну суму 92 мільйони 398 тисяч гривень. До бюджету надійшло 15 мільйонів 814 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.

 

Написано: Юлия Бенцлер від 17.12.2012


  

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК