http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=895

Версія для друку/ Перегляд





Київські та німецькі роботодавці спільно захищають інтереси київського бізнесу.





12 грудня 2017 року в рамках проекту Федерації роботодавців Києва з Німецьким центром Мекленбург-Передня Померанія (Bildungswerk der Wirtschaft Mecklenburg-Vorpommern)  представник німецьких роботодавців Генрі Цімерман та Голова Ради Федерації роботодавців Києва Андрій Антонюк разом  захищали  інтереси київських роботодавців та легального бізнесу в Окружному адміністративному суді м. Києва.


 


Також в рамках проекту Федерації роботодавців Києва з Німецьким центром Мекленбург-Передня Померанія (Bildungswerk der Wirtschaft Mecklenburg-Vorpommern)  12 грудня 2017 р. відбулася зустріч київських роботодавців з представниками німецької асоціації роботодавців NORDMETAL.




 

12 грудня 2017 року представник німецьких роботодавців Генрі Цімерман та Голова Ради Федерації роботодавців Києва Андрій Антонюк разом  захищали  інтереси київських роботодавців та легального бізнесу в Окружному адміністративному суді м. Києва.

 

14 грудня 2017 року відбувся спільний з партнерами проекту захід на тему: «Колективні переговори по укладенню тарифної угодив металургійній галузі: досвід Німеччини». У заході взяли участь представники роботодавців, профспілок, міністерства соціальної політики України та секретаріату Національної тристоронньої соціально-економічної ради.  



З матеріалами заходу можна ознайомитися за цим посиланням