www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Голова Ради ФРК Андрій Антонюк в ефірі ТРК «Київ» звернувся до нової влади з важливими питаннями, які сьогодні турбують український бізнес



В прямому ефірі телерадіокомпанії «Київ» (програма «В центрі уваги») 25 березня 2014 р.

Голова Ради Федерації роботодавців міста Києва Андрій Антонюк звернувся до представників нової влади з низкою важливих питань, які сьогодні турбують український бізнес, зокрема:

- Чи буде після Майдану в Україні прозоро працювати митна та податкова служби?
- Чи зможе бізнес безпроблемно працювати без конвертаційних центрів та податкових «мийок»?
- Чи буде здійснена в Україні податкова реформа в інтересах бізнесу?
- Чи «кришуватиме» нова влада власні (або старі «сімейні») конвертаційні центри та податкові «мийки»?
Нагадаємо, що Голова Ради Федерації роботодавців міста Києва Андрій Антонюк 24 березня 2014 року опублікував два блоги на інтернет-порталі «Кореспондент»: «Звернення ініціативних бізнесменів до безініціативної влади» та «Податкові «мийки Сім’ї» поставили ультиматум бізнесу», в яких звернув увагу громадськості на дуже цікаві «листи щастя», які отримали деякі столичні підприємці від кураторів податкових «мийок Сім’ї». За словами А. Антонюка, протягом останнього часу до Федерації роботодавців м. Києва було надіслано декілька звернень столичних підприємців щодо одного дивного документу. Цей лист виглядає як справжній ультиматум, висунутий українському бізнесу невідомо ким, адже ці документи надходили з анонімних адрес та без будь-яких реквізитів.
Після інформаційного резонансу, який викликали ці повідомлення, до Голови Ради Федерації роботодавців міста Києва Андрія Антонюка звернулися журналісти з телерадіокомпанії «Київ» з проханням прокоментувати в прямому ефірі програми «В центрі уваги» цю ситуацію.

 




Написано: Yuriy Korolyuk від 25.03.2014   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   70 - 8 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК