www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

IT-конференція - Seed Forum 2013



10 грудня відбудеться IT-конференція - Seed Forum 2013.

Seed Forum 2013 - це міжнародна конференція у сфері ІТ-технологій, організована Торгово-промисловою палатою України, міжнародним фондом Seed Forum, і бізнес інкубатором iHUB за підтримки Київської міської державної адміністрації.

Метою заходу є - сприяння розвитку інноваційного підприємництва в Україні, налагодженню контактів з міжнародними інвесторами, інтеграції українського ІТ-бізнесу в європейський і світовий інвестиційний та технологічний простір, а також поліпшенню взаємодії між бізнесом і владою.

Гостями форуму стануть провідні представники інвестиційних кіл Європи, міжнародного бізнесу, відомі публічні особи і ЗМІ.

Участь у конференції дозволить познайомитися з молодими керівниками інноваційних компаній, приватними інвесторами, представниками венчурних фондів та провідних бізнесменів ділового співтовариства України та світу.

Програмою конференції передбачено презентації кращих інноваційних проектів, відібраних експертами міжнародного фонду Seed Forum, а також проведення майстер-класів зарубіжними експертами та успішними бізнесменами, які поділяться своїми знаннями та досвідом з усіма гостями.

Сайт організатора http://ihub.com.ua/

Реєстрація відкрита:

http://ihub.us4.list-manage2.com/subscribe?u=2ace5a3d4a786b933a8e495c3&id=ffd31d9de6

 



Написано: Юлия Бенцлер від 08.11.2013   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   13 + 4 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК