www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

З 26 ТРАВНЯ ДО 1 ЧЕРВНЯ - ТРЕТІЙ ФЕСТИВАЛЬ ЄВРОПЕЙСЬКОГО КІНО



Місце проведення: кінотеатр «КИЇВ» (вул. Червоноармійська, 19)

В центрі уваги цьогорічного фестивалю – дві теми: соціально заангажований кінематограф та досвід європейської копродукції в кіно. Фестиваль традиційно проходить в рамках святкування «Днів Європи в Україні».

Загалом на фестивалі буде показано 12 фільмів, в тому числі нові твори таких визнаних у світі режисерів, як Ясміла Жбаніч, Крісті Пуйу, Єжи Сколімовскі, Даніс Тановіч. Фільми, що увійшли до програми, брали участь у численних міжнародних фестивалях, серед яких Берлінський, Венеційський і Каннський.

Фільм-відкриття фестивалю – дебютна стрічка знаменитої іранської художниці Ширін Нешат «Жінки без чоловіків» - представляє історію іранського перевороту 1953 року очима жінок, що є навдивовижу актуальним у контексті недавніх революцій в арабському світі. Цей фільм – копродукція шести країн, серед яких і Україна. Показ цього фільму на фестивалі є його українською прем’єрою. Тематику арабських революцій продовжить іще один хедлайнер фестивалю – фільм Рашида Бушареба «Поза законом», що брав участь у минулорічному Каннському кінофестивалі та був номінований на «Оскар».

 Розклад показів та програма Фестивалю: www.ifu.com.ua




Написано: Стегнач Алла від 25.05.2011   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   19 + 6 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК