http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=856&name=

Версія для друку/ Перегляд





Міжнародна конференція «Зона вільної торгівлі між Україною та ЄС: виклики і можливості»



26 вересня відбудеться Міжнародна конференція «Зона вільної торгівлі між Україною та ЄС: виклики і можливості».

Метою конференції є обговорення перспективи підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС під час Вільнюського саміту Східного партнерства у листопаді цього року та подальший вплив зони вільної торгівлі з ЄС на економіку України. Планується, що експерти обговорять позитивні наслідки від приєднання України до зони вільної торгівлі з ЄС, з однієї сторони, та визначать виклики, які можуть постати перед українським бізнесом, з іншої сторони.

До участі у дискусії запрошуються представники державних органів влади України, Посли європейських країн в Україні, експерти з питань європейської інтеграції, аналітики з питань економіки та торгівлі, представники українських бізнес-асоціацій та ін.

Доповідачі:
Ігор ПРАСОЛОВ – Міністр економічного розвитку та торгівлі України;

Ян ТОМБІНЬСЬКІ – Голова Представництва ЄС в Україні;

Вайдотас ВЕРБА – Посол з особливих доручень (питання Східного партнерства) Міністерства закордонних справ Литовської Республіки

Для участі у конференції просимо зареєструватися до 12:00 25 вересня 2013 року, повідомивши імена учасників електронною поштою avorobyovska@icps.kiev.ua або за телефоном (+38-097) 436-74-85 (контактна особа: менеджер з організації заходів і комунікації Анастасія Воробйовська).

Організатор: Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД)

Місце проведення: готель «Опера» (м. Київ, вул. Б.Хмельницького, 53 Б).