http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=852&name=iii-pcg

Версія для друку/ Перегляд





III щорічна конференція PCG «Гроші для бізнесу, бізнес для грошей»



20 листопада у Києві пройде III щорічна конференція PCG «Гроші для бізнесу, бізнес для грошей».

Тематика цьогорічного заходу – «Залучення інвестицій в розвиток бізнесу. Захист прав інвесторів».

Одним із спікерів на конференції виступить Владислава Білоцька, керуючий директор представництва Федерації роботодавців Києва у Лондоні.

Білоцька В.О. виступить у першій сесії «Інвестиційний клімат України. Шлях до інвестора» з доповіддю «Стратегії поліпшення інвестиційного клімату». Завдяки своєму досвіду і тісній співпраці з європейськими інвесторами, спікер розповість про те, що сьогодні інвестор очікує від українського бізнесу і країни в цілому.

Представництво Федерації роботодавців Києва у Лондоні - Український Бізнес Центр у Лондоні створений для розвитку ділових, інвестиційних та культурних відносин між Україною, країнами СНД і Великобританією. УБЦЛ є центром контактів для компаній і підприємців з країн СНД, які мають намір протестувати бізнес-можливості Великобританії, знайти нових партнерів і залучити західні інвестиції.

Конференція PCG «Гроші для бізнесу, бізнес для грошей» - це майданчик для ефективної комунікації між українським бізнесом та провідними міжнародними компаніями, представниками українського біржового ринку і провідних міжнародних бірж – Лондонської фондової біржі, Варшавської фондової біржі, Московської фондової біржі, а також - провідних консалтингових, аудиторських та юридичних компаній.

Поспішайте зареєструватися на конференцію за акційною ціною - 2500 грн - і отримаєте рецепт успішного залучення інвестицій від експертів світового рівня!

Більш детальна інформація на сайті організаторів http://pcg-conference.com.ua/