http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=848&name=

Версія для друку/ Перегляд





Заходи на вересень за підтримки Торгово-промислової палати України



Федерація роботодавців Києва інформує Вас, щодо заходів які проходитимуть у вересні за підтримки та організації Торгово-промислової палати України.

Участь в усіх заходах безкоштовна.

20 вересня в рамках візиту в Україну чисельної китайської делегації (35 компаній) під егідою Китайської комерційної палати імпортерів і експортерів медичної продукції відбудеться семінар «Просування китайської фармацевтичної продукції на український ринок» та ділові переговори.

Метою даного візиту є розвиток і зміцнення співпраці між Китаєм та Україною в фармацевтичній галузі, зокрема налагодження ділових зв’язків між представниками відповідних бізнесових кіл двох країн

Початок заходу о 9.30, реєстрація – з 9.00.

Програма буде надіслана учасникам семінару додатково.

23 вересня в рамках візиту в Україну делегації провінції Сичуань (Китай) за сприяння Посольства Китайської Народної Республіки в Україні відбудеться українсько-китайський бізнес-форум з просування китайської сільськогосподарської продукції на ринок України.

Китайські бізнесмени зацікавлені у встановленні торговельних зв’язків з українськими підприємствами і організаціями в аграрному секторі

Початок форуму о 10.00. Реєстрація - з 9.30.

27 вересня в рамках візиту в Україну делегації (48 компаній) провінції Гуандун (Китай) на чолі з мером міста ЧаоЧжоу Ху Гуангом за сприяння Посольства Китайської Народної Республіки в Україні відбудеться українсько-китайський бізнес-форум за участю представників ділових кіл України і Китаю.

До складу делегації увійшли компанії, зацікавлені в експорті в Україну різноманітної продукції для дому з порцеляни, кераміки, шовку, телевізорів, електропродукції та ін.

Початок форуму о 10.00. Реєстрація - з 9.30.

Більш детальна інформація:

Департамент міжнародних економічних зв’язків, тел./факсом: 044 2797394 або електронною поштою: vvs-ier@ucci.org.ua, obg-ier@ucci.org.ua


Додаткові матеріали за посиланням…