http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=844&name=-invest-in-ukraine-2013

Версія для друку/ Перегляд





Міжнародне інвестиційне роуд-шоу Invest in Ukraine 2013



24 жовтня 2013 року у Лондоні Український Бізнес Центр у Лондоні та Федерація роботодавців м. Києва у партнерстві з інвестиційним холдингом Pro Capital Group проводить ІІ Міжнародне інвестиційне роуд-шоу «Invest in Ukraine 2013». 

I роуд-шоу «Invest in Ukraine 2013», що відбулося 21 лютого 2013 стало підтвердженням привабливості українського середнього бізнесу для західних інвесторів. 

Основне завдання роуд-шоу - налагодити прямий діалог українських бізнесменів з британськими та європейськими інвесторами, які шукають можливості інвестувати в український бізнес та залучити західний капітал в Україну. 

Унікальність роуд-шоу «Invest in Ukraine 2013»: 
• можливість для українського бізнесу представити свої бізнес проекти зацікавленим західним інвесторам на їх території;
• роуд-шоу орієнтоване на залучення інвестицій до сегменту середнього бізнесу;
• можливість особисто зустрітися з міжнародними інвесторами і встановити прямий контакт.

У роуд-шоу візьмуть участь представники інвестиційних фондів та банків Великобританії, представники Family Offices, що функціонують на території Великобританії, провідні бізнес-консультанти, юристи та економісти, а також представники британських компаній, що вже інвестують в Україну. 



Роуд-шоу проводиться за підтримки української міжнародної спільноти та посольства України у Великобританії. 


Формат роуд-шоу: 
Презентації проектів та персональні переговори з міжнародними інвесторами. 

Реєстраційний внесок та підготовка інвестиційних документів
• 1750 фунтів стерлінгів для компанії-учасника, що представляє бізнес проект. Вартість організаційного внеску включає: можливість презентації інвестиційного проекту своєї компанії, послуги синхронного перекладу, участь представника компанії-учасника у засіданнях форуму, кава-брейках, ланчі, вечері, отримання  роздаткових  матеріалів.
• 1500 доларів США - підготовка інвестиційних документів (тізер, інвестиційний меморандум та презентаційні слайди). 

Заявки на учать у роуд-шоу «Invest in Ukraine 2013» відправляйте на електронну адресу Владиславі Білоцькій у Лондоні  vbilotska@uk.ubg.ua або Антоніні Гапченко у Києві a.kutova@pro-capital.ua




Довідка:

Федерація роботодавців міста Києва - це неприбуткова організація, яка об'єднує територіальні та галузеві організації роботодавців, роботодавців - юридичних осіб та громадські організації, статутним завданням яких є представництво та захист прав та інтересів роботодавців. 

Український Бізнес Центр в Лондоні (УБЦЛ)
 створений для підтримки ділових та інвестиційних відносин між Україною і Великобританією. УБЦЛ є центром українських компаній і підприємців, які мають намір протестувати бізнес-можливості Великобританії і знайти нових партнерів.

Генеральний партнер: інвестиційний холдинг Pro Capital Group створений шляхом об'єднання таких структур, як консалтингова компанія Pro-Consulting, компанія з управління активами Omega Capital, торговець цінними паперами Absolute Finance і компанії по зв'язкам із інвесторами IR-Capital. Місія компанії - відкривати нові можливості для розвитку бізнесу, використовуючи інструменти ринку капіталу.