http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=823&name=

Версія для друку/ Перегляд





Щодо аналізу та виявлення функцій контролюючих та правоохоронних органів, які дублюються, а також виявлення платних послуг, що здорожують бізнес



Федерація роботодавців м. Києва інформує Вас, що відповідно до рішення Ради Федерації України № 3 від 27.05.2013 р.  Дирекція Федерації розпочинає системну роботу з аналізу та виявлення функцій контролюючих та правоохоронних органів, які дублюються, а також виявлення платних послуг, що здорожують бізнес, або за своєю природою є латентними (прихованими) контрольними функціями (моніторинг, експертиза, підтвердження належності, обстеження, спостереження тощо).

Результатом цієї роботи стане розробка відповідних законодавчих ініціатив, які будуть подані через депутатів  Міжфракційного об‘єднання народних депутатів «За вітчизняних промисловців та підприємців – роботодавців України».

У зв’язку з цим, просимо Вас, протягом місця надати пропозиції щодо існуючих функцій, які дублюються, або, у разі необхідності, провести відповідний аналіз, а також існуючих платних послуг, прихованих контрольно-наглядових функцій та надати пропозиції за формою (додається).


Пропозиції прохання надсилати на електронну адресу benzler@ubg.ua



Для завантаження додатку, натисніть посилання…