http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=821&name=

Версія для друку/ Перегляд





Бізнес-сніданок з генеральним директором «Майкрософт» в Україні



21 червня в ресторані Foodtourist   відбудеться Бізнес-сніданок з успішним підприємцем, інноватором і професіоналом у сфері інформаційних технологій  генеральним директором корпорації «Майкрософт» в Україні - Дмитром Шимківим.

Під керівництвом Дмитра «Майкрософт Україна» була неодноразово названа одним з найуспішніших підрозділів Microsoft в світі, в тому числі - кращим підрозділом в світі в 2011 році. Через 3 роки з моменту його призначення на посаду генерального директора, Дмитро був названий кращим топ-менеджером України відповідно до щорічного рейтингу «ТОП 100», опублікованому в авторитетному фінансово-економічному виданні «ІнвестГазета».

Чому корисно відвідати сніданок:

- Ви почуєте бізнес поради та секрети від одного з найуспішніших керівників України. У травні 2009 р. Дмитро Шимків очолив представництво корпорації «Майкрософт» в Україні і за цей час успішно вивів компанію з кризи, забезпечивши зростання бізнесу в усіх продуктових групах та сегментах клієнтів, а також створивши нові можливості розвитку бізнесу.

- Ви дізнаєтеся, як за 2 роки зайняти посаду генерального директора однієї їх найпрестижніших компаній світу. Дмитро Шимків прийшов у Майкрософт» в 2007 році на посаду директора з продажу в корпоративному сегменті і відповідав за побудову довгострокових відносин з клієнтами та партнерами, а також за стратегічний розвиток корпоративного сегменту.


Детальна інформація та реєстрація на сайті