http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=810&name=-pharma-industry-forum

Версія для друку/ Перегляд





П'ятий ювілейний міжнародний Pharma Industry Forum



30 травня відбудеться п'ятий ювілейний міжнародний Pharma Industry Forum, присвячений темі «Просування та продаж фармацевтичних препаратів в умовах сучасного державного регулювання».

У цьому році в рамках програми Pharma Industry Forum:

Спеціальні доповіді від аналітичної компанії, регулятора і гравця фармацевтичного ринку на тему:  «Підсумки 2012 і перспективи розвитку фармацевтичної галузі України та СНД в 2013-2014 роках».

Дискусія топ-менеджерів провідних фармацевтичних компаній та представників державних органів: «Регулювання фармацевтичної галузі: розвиток або гальмування».

Спеціальні секції:

«Просування фармацевтичних препаратів в умовах державного регулювання галузі» та «Стан каналів продажів і підвищення їх ефективності».

На майданчику форуму своїм досвідом поділяться провідні фахівці:
 

У секції «Продажі та маркетинг» гравці фармацевтичної галузі обговорять підхід до просування препаратів, що робити, коли заборонена реклама на ТБ, роль Інтернету в просуванні фармацевтичних препаратів та інші актуальні питання.

У рамках дискусії учасники дізнаються різні точки зору з приводу реформ в охороні здоров'я України та інших регуляторних ініціатив.

Кожен учасник форуму візьме участь у формуванні нових рішень в галузі, а також зможе знайти інноваційні шляхи взаємодії для поліпшення свого бізнесу.

Детальна інформація про форум на сторінці - http://meetingpoint.ua/eventlist/view/id/235

З питань реєстрації:

Вероніка Бендяк

тел./факс: +380 44 390 76 70

e-mail: marketing@meetingpoint.com.ua