http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=807&name=

Версія для друку/ Перегляд





Тренінгова програма «Розвиток приватного сектору»



Федерація роботодавців Києва інформує Вас, що Шведське агентство міжнародного розвитку (Sida) планує проведення ряду заходів (тренінгових програм), які мають на меті покращення управлінських та технічних навичок представників країн-партнерів.

Наразі Sida запрошуює представників з України до участі у тренінговій програмі «Розвиток приватного сектору». Дана програма тісно пов’язана з програмою «Стратегічний бізнес-менеджмент».

Програма проходитиме у Швеції з 11 по 29 листопада 2013 року.

Проведення регіонального семінару заплановано на травень 2014 року.

Заключний семінар відбудеться у серпні / вересні 2014 року.

Вартість програми та усі витрати, пов’язані з проживанням / харчуванням учасників тренінгу, крім витрат на перельоти та оформлення візи, сплачує Шведське агентство міжнародного розвитку (Sida).

До участі запрошуються управлінці вищої ланки, які працюють у державних установах / організаціях або відповідних організаціях громадянського суспільства, приватного сектору тощо.

Програма викладатиметься англійською мовою, тому учасники повинні мати відповідний рівень знання англійської мови.

Більш детальна інформація про тренінгову програму міститься у додатку, а також за посиланням www.privatesectordevelopment.se

Прийом заявок до 23 травня 2013 року.

Заповнені аплікаційні форми та додаткові документи Ви маєте зісканувати та надіслати за такою електронною адресою: psd@sipuweb.se

Для завантаження додатку, перейдіть за посиланням…