www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності



Федерація роботодавців Києва інформує Вас, що від Мінекономрозвитку надійшов лист щодо опрацювання проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності».

Як зазначають розробники, законопроектом пропонується спростити процедури видачі документів дозвільного характеру, що оформлюються центральними органами виконавчої влади.

Існуюча на сьогодні процедура отримання документів дозвільного характеру, що видаються виключно центральними органами виконавчої влади, значно ускладнює умови ведення бізнесу, зокрема в частині додаткових часових та грошових витрат підприємців на проходження дозвільних процедур, наявності корупційних ризиків.

Основною метою проекту Закону є спрощення та здешевлення процедури започаткування бізнесу в Україні шляхом запровадження механізму видачі центральними органами виконавчої влади (центральними апаратами міністерств, служб, інспекцій, що розташовані у м. Києві) дозвільних документів через державного адміністратора у дозвільних центрах (центрах надання адміністративних послуг), що створені на місцевому та регіональному рівнях.

Також, на думку розробників, запровадження такого механізму дасть можливість суттєво оптимізувати та спростити отримання документів дозвільного характеру, що видаються, зокрема, на центральному рівні.
      

Пропозиції та зауваження просимо надавати до 23 травня 2013 року на електронну адресу: benzler@ubg.ua


Всі необхідні матеріали для розгляду за посиланням…

 

 



Написано: Юлия Бенцлер від 29.04.2013   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   36 - 10 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК