www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

З’їзд Федерації роботодавцівміста Києва: Європейський підхід співпраці бізнесу та влади




Запрошуємо представника Вашого видання/телеканалу на З’їзд Федерації роботодавців міста Києва, що відбудеться 24 лютого о 12:00.

Головна ціль Заходу – привернення уваги та залучення представників бізнес-еліти Києва до створення живої лобістської структури задля активізації державно-приватного партнерства.

Порядок денний передбачає проголошення стратегії розвитку Федерації роботодавців Києва та визначення найбільш ефективних форм співпраці між владою та роботодавцями. Голова Ради Федерації роботодавців Києва Руслан Демчак доповість про нагальність створення єдиної  лобістської структури на місцевому рівні та шляхи її формування.

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов доповість про  необхідність підписання «Регіональної угоди про соціальне партнерство Спільного представницького органу сторони роботодавців на рівні м. Києва, Київської міської державної адміністрації та Київської міської ради профспілок» та визначить головні завдання задля реалізації даної угоди.

Дмитро Олійник – Голова Ради Федерації роботодавців України презентує «Маніфест роботодавців України». Також пан Олійник виступить із доповіддю про рух роботодавців в Україні, як європейський підхід формування діалогу між бізнесом та владою.

Крім того, на З’їзді будуть присутні голови районних державних адміністрацій, народні депутати України (Олег Шевчук, Ігор Рибаков, Раїса Сорочинська-Кириленко, Тетяна Кондратюк), провідні бізнесмени (Олександр Глусь, Лев Парцхаладзе, Ігор Мазепа та ін.), а також представники об’єднань роботодавців Києва та України.

Серед представників ЗМІ свою присутність вже підтвердили такі телеканали: Перший національний, ICTV, СІТІ, UBR, UBC.

 Додаткова інформація:

Захід пройде у приміщенні готелю «Хаят» (вул. А. Тарасової, 5), зал «Париж» з 12:00 до 15:00. Початок реєстрації об 11:00.

З питань акредитації представників ЗМІ прохання телефонувати до 23 лютого.

Контактна особа – Юлія Бенцлер, тел. 044 224-51-66, 097-946-76-54.




Написано: Стегнач Алла від 21.02.2011   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   19 + 8 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК