www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Весняний діловий форум у Львові



19 квітня у Львові відбудеться Весняний діловий форум.

До участі у Форумі запрошуються представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, провідних банківських установ та інституцій, девелоперського бізнесу, успішні підприємці, які зацікавлені в представленні своїх організацій та інвестиційних проектів потенційним партнерам.

Із закордону до участі запрошено представників міжнародних економічних організацій та установ, зарубіжних фінансових та інвестиційних компаній, підприємств, які зацікавлені у реалізації бізнес-проектів на території України, успішно здійснюють підприємницьку та інвестиційну діяльність чи мають намір працювати на українському ринку.

Завдання форуму:
 
  • Інформування про ситуацію на ринку нерухомості та девелопменту, в фінансовому та банківському секторах України
  • Аналіз стану розвитку інфраструктури української економіки, зокрема джерел фінансування проектів, пріоритетів та інвестиційних підходів в Україні
  • Висвітлення перспектив інвестування в західному регіоні України, який охоплює вісім областей: Волинську, Закарпатську, Львівську, Івано-Франківську, Рівненську, Тернопільську, Хмельницьку, Чернівецьку
  • Обговорення питання нематеріальних цінностей як важливої складової побудови успішного бізнесу
 
Форум проходитиме у форматі засідання всіх учасників та виступів доповідачів. Офіційне закриття форуму відбудеться  у ресторані готелю «Леополіс» та передбачатиме неформальне обговорення підсумків та фуршет. Форум є аполітичним, не комерційним проектом та спрямований на покращення бізнес-середовища України.

Вхід на Форум відбуватиметься лише при наявності запрошень та за умови попередньої реєстрації, оскільки кількість місць є обмежена.


Контакти:

м. Львів, вул. Листопадового Чину, 26/19, 4 поверх

Телефон: +38 (032) 243-83-45

+38 (032) 243-83-46

 

Сайт форуму http://dilovyy-forum.com.ua/

 



Написано: Юлия Бенцлер від 15.04.2013   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   37 + 7 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК