http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=789&name=

Версія для друку/ Перегляд





Взаємодія КМДА із Громадською радою при виконавчому органі



8 квітня 2013 року було підписано розпорядження №477 Про взаємодію структурних підрозділів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з Громадською радою при виконавчому органі Київської міської ради.

Відповідно до цього розпорядження керівники структурних підрозділів КМДА та його апарату передбачили щовівторка з 10:00 до 11:00 зустрічі з членами Громадської ради.

Від Федерації роботодавців м. Києва представником в Громадській раді уповноваженим взаємодіяти із структурними підрозділами, зокрема із Управлінням туризму є Тимошенко Тетяна Олександрівна (виконавчий директор Всеукраїнського об’єднання організацій роботодавців «Всеукраїнська федерація роботодавців у сфері туризму»).

Крім того, від Федерації роботодавців України представником для взаємодії із Департаментом промисловості та розвитку підприємництва є Биковець В’ячеслав Михайлович (заступник Голови Ради ФРУ, перший віце-президент, генеральний директор Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України)


Завантажити документ Розпорядження можна перейшовши за посиланням…