www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

30-31 травня пройде тренінг 'Рівність жінок і чоловіків у світі праці'



В рамках співпраці Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні з проектом Міжнародного бюро праці «Рівність жінок і чоловіків у світі праці» 30-31 травня 2011 року в м. Алушта за адресою вул. Набережна 4-А (готель «Аквапарк») буде проведено тренінг для роботодавців на тему «Рівні можливості у світі праці». Орієнтовний час початку тренінгу – 9.00.

Учасники тренінгу, що триватиме півтора дні, отримають теоретичні знання та здобудуть практичні навички щодо визначення цінності робіт, питань рівної оплати за рівноцінну працю, запобігання дискримінації на робочому місці. На тренінг запрошуються працівники підприємств або організацій роботодавців, які займаються питаннями оплати праці, колективних договорів, кадровими питаннями.

Іногороднім учасникам буде відшкодовано проїзд (за наявності квитків) та забезпечено проживання і харчування. Місцевим учасникам буде забезпечено харчування в рамках семінару. Участь в тренінгу є повністю безкоштовною.

        Кількість місць – обмежена.

У зв’язку із необхідністю заздалегідь підготувати матеріали та списки учасників, просимо Вас надати інформацію щодо учасників від Вашої організації до 23 травня на адресу Дирекції ФРК за т/ф (044) 224-51-66 або електронною поштою benzler@ubg.ua.




Написано: Стегнач Алла від 20.05.2011   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   63 + 5 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК