http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=777&name=

Версія для друку/ Перегляд





Воркшоп "Вимірювальна система організації, шлях до об’єднання або до конфліктів?"



4 квітня відбудеться воркшоп від Дарюса Радкявичюса на тему "Вимірювальна система організації, шлях до об’єднання або до конфліктів?".

Участь безкоштовна за умови підтвердженої реєстрації.

Відвідавши воркшоп, ви дізнаєтесь:

- Як набратися енергії для поліпшення організації?

- Як мотивувати співробітників?

- Як знайти спільну мову в команді керівників?

- Як спрямувати зусилля організації в єдиному руслі – з силою водоспаду і не розпорошуватися на окремі струмочки?


Організатор: Единбурзька бізнес-школа в Східній Європі


Дарюс Радкявічюс з 1997 є власником консультаційного бізнесу: дослідження ринку зарплат, створення систем зарплат, робота з питань HR. Вивів на литовський ринок HayGroup (www.haygroup.com). З 1999 власник видавництва в Литві, спеціалізованого на бізнес-книзі (www.versloknyguklubas.lt). Видано більше 50 найбільш значущих бізнес-книг литовською мовою і 5 російською.


У 2000 році почав вивчати методику з управління обмеженнями (ТОС). Після 5 літніх студій, проектів впровадження в свій бізнес, переконався, що системний підхід дозволяє досягти швидких фінансових результатів. Став сертифікованим експертом (TOCICO) з ланцюга поставок та виробництва. З 2006 року проводив семінари в Азії, Україні, Росії. Навчав керівництво японського заводу і їх постачальників у Малайзії. 2009 році був запрошений виступити на 14-тій ICOT (International Conference On Thinking) конференції. 2012 зробив експертну презентацію з питань поліпшення ефективності роздрібних мереж на TOCICO конференції в Чикаго.



Для реєстрації, перейдіть за посиланням…