http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=765&name=

Версія для друку/ Перегляд





Бізнес-форум та виставка нерухомості Кіпру



29-30 березня пройде Бізнес-форум і виставка нерухомості Кіпру.

Участь безкоштовна.
 
Метою форуму є роз'яснення законодавчих, бухгалтерських та фінансових аспектів інвестування в нерухомість на Кіпрі.
 
На бізнес-форумі будуть обговорюватися можливості для українського бізнесу, в тому числі і те, які зміни очікують український бізнес на Кіпрі у зв'язку з обранням нового президента від правих сил Нікоса Анастасіадіс.
 
Другий день повністю відведено під виставку, на якій можна буде дізнатися все про нерухомості на Кіпрі і взяти участь у розіграші путівки в розкішний кіпрський готель. Також буде працювати корнер з інформацією спеціально для гольфістів.
 
У форумі візьмуть участь представники державних організацій Кіпру, президент Торгово-промислової палати Кіпру і президент Кіпрського агентства із залучення інвестицій, які будуть говорити про можливості Кіпру як напрямку для інвестицій. Крім того, провідні кіпрські компанії, такі як PWC, Abacus Business Services, Банк Кіпру і юридична компанія Polakis Sarris, представлять можливості заснування компанії на Кіпрі та купівлі нерухомості. Метою форуму є роз'яснення законодавчих, бухгалтерських та фінансових аспектів інвестування в нерухомість на Кіпрі.
 
Місце проведення:
готель "Прем'єр Палас"
 
Організатором заходу є компанія MIBS GROUP за підтримки Торгово-промислової палати Кіпру, Кіпрського агентства із залучення інвестицій, Посольства Кіпру в Україні та Кіпрської організації з туризму.
 
Сайт заходу domkipra.com.ua