http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=756&name=

Версія для друку/ Перегляд





Зустріч із Сергієм Братусьовим



13 березня відбудеться зустріч з директором з маркетингу компанії McDonald’s Ukraine Сергієм Братусьовим на тему "Як залишатись лідером на ринку, або Як сильний бренд допомагає боротися з конкурентами".

 

Участь безкоштовна.

 

Сергій Братусьов розпочав свою кар’єру в маркетингу фактично з самого зародження індустрії. З тих пір він працював з брендами таких компаній, як Nestle, Reckitt Benckiser в Україні та Microsoft в Росії. Сьогодні Сергій допомагає розвинути 5ий за версією BrandZ Top за популярністю бренд планети – McDonald's – в Україні.

 

За понад 15 років існування McDonald's в Україні заклади компанії відвідали близько 670 млн гостей. Щодня McDonald's обслуговує приблизно 400 тисяч відвідувачів. Компанія McDonald's Ukraine є одним із найбільших іноземних інвесторів в Україні: у розвиток мережі McDonald's та інфраструктури нашої держави компанією вже було вкладено понад 220 мільйонів доларів.

 

Місце проведення: НаУКМА (м. "Контрактова площа", вул. Волоська, 10, 6 корпус Національного університету "Києво-Могилянська академія", 2 поверх, 201 аудиторія).

 

Початок о 17:00.