www.bdwmv.de

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅ

Бізнес-ринг на тему: "Центральний склад для аптечної мережі: "за" і "проти"



27 лютого відбудеться четвертий Бізнес-ринг на тему: "Центральний склад для аптечної мережі: "за" і "проти" (аргументи всіх учасників ланцюга постачання).


Участь безкоштовна.

До участі запрошуються управлінці і топ-менеджери всього ланцюга постачання фармацевтичної галузі (виробників, дистриб’юторів та аптечних мереж).

На даному бізнес-рингу організатори спільно з експертами хочуть визначити, чи може наявність центрального складу у аптечної мережі сприятливо позначитися на роботі всього ланцюга постачання? Які можуть бути альтернативні рішення? Що думають фармацевтичні дистриб’ютори? Від чого "страждають" виробники фармацевтичної продукції та які поліпшення в спільному ланцюгу постачання мають відбутися для них?

Учасники-експерти ринку:

- Світлана Ємцева, виконавчий директор ТОВ "Концепт-Стор", відповідає за реалізацію проекту "Аптека майбутнього" та розробку інноваційних підходів в управлінні роздрібним фармацевтичним підприємством; має більш як 15 років досвіду роботи на фармаринку, в тому числі на позиції директора "Аптеки гормональних препаратів".

- Дмитро Майстренко, перший заступник генерального директора ТАС-Фарма (Аптека TAS).

- Георгій Шейко, комерційний директор ТОВ "СУМАТРА-ЛТД" (національна мережа магазинів краси та здоров'я "КОСМО", аптечна мережа "КОСМО").

Час: 19:00–21:00


Місце проведення: kmbs, Київ, вул. Волоська, 8/5, 4 поверх.


Організатори мають право відмовити в участі представникам тих компаній, яких безпосередньо тема конкретного бізнес-рингу не стосується. Для участі необхідно: займати керівну позицію в компанії, заповнити реєстраційну форму.


На всі ваші питання із задоволенням дадуть відповідь:

Тимур Демчук (kmbs), tdem@kmbs.com.ua 

Тетяна Франчук (Apple Consulting ®), t_franchuk@applecons.com.ua

 

Бізнес-ринг – це новий формат бізнес-комунікацій, відкрите обговорення реального хронічного конфлікту між пов’язаними сторонами і пошук його вирішення. Експертами бізнес-рингів виступають представники протиборчих сторін, але при цьому, пов’язані необхідністю постійно працювати разом. Учасники бізнес-рингу – власники і директори компаній. Бізнес-ринг – це завжди жива аудиторія, непередбачувані гарячі і навіть провокаційні дискусії, правдиві кейси.

 



Написано: Юлия Бенцлер від 22.02.2013   |  Оцінка  



Додати коментар

Ваше Ім'я






Будь ласка, розв'яжіть цю маленьку арифметичну задачу

Результат:   41 + 3 =

 

 

 

Друк | Федерація роботодавців Києва © 2010-2024 | Про ФРК