http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=723&name=-invest-in-ukraine-2013-150

Версія для друку/ Перегляд





Прес-конференція: "Інвестиційне роуд-шоу Invest in Ukraine 2013 приверне в Україну більше $ 150 млн"



У вівторок, 5 лютого, об 11.00 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" відбудеться прес-конференція на тему: "Інвестиційне роуд-шоу «Invest in Ukraine 2013» приверне в Україну більше $ 150 млн".

У прес-конференції візьмуть участь представники організаторів і генерального партнера заходу – інвестиційного холдингу, а також представник українського бізнесу, учасник роуд-шоу.

Спікери:
Владислава Білоцька - директор Українського Бізнес Центру в Лондоні;
Юлія Бенцлер - виконавчий директор Федерації роботодавців м. Києва;
Дмитро Олійник - співзасновник, керуючий партнер інвестиційного холдингу Pro Capital Group;
Антоніна Гапченко - директор департаменту ринків капіталу інвестиційного холдингу Pro Capital Group;
Алла Ходирєва - фінансовий директор ТОВ "Черкаський завод автохімії"


На сьогоднішній день, організатори роуд-шоу завершують процес підготовки бізнес-проектів, які будуть представлені 21 лютого в Лондоні (Великобританія) на Міжнародному інвестиційному роуд-шоу Invest in Ukraine 2013.

Серед проектів, які будуть презентовані міжнародним інвесторам: проект у сфері житлової нерухомості в м. Києві ($ 36 млн.), у сфері телекомунікацій ($ 25 млн.), будівництво нових заводів (хімічної промисловості ($ 12 млн.) і з виробництва сталевих радіаторів ($ 11,2 млн.)), а також проект розвитку сільськогосподарської діяльності в Херсонській області ($ 3,9 млн.) і ін. Крім проектів компаній, що вже зарекомендували себе в Україні, на роуд-шоу також буде представлено кілька start-up в IT -сфері.

За попередніми даними, сума залучених інвестицій в Україну від проведеного роуд-шоу Invest in Ukraine 2013 може скласти більше $ 150 млн.



Адреса: ІА «Інтерфакс-Україна»: вул. Рейтарська 8/5-А.

Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.


Довідка:

Український Бізнес Центр в Лондоні (УБЦЛ) створений для підтримки ділових, і зокрема, інвестиційних відносин між Україною і Великобританією. УБЦЛ є центром українських компаній і підприємців, які мають намір знайти нових партнерів, використовуючи бізнес-можливості інвесторів Великобританії.

Федерація роботодавців м. Києва (ФРК) - це неприбуткова організація, яка об'єднує територіальні та галузеві організації роботодавців, роботодавців - юридичних осіб та громадські організації, статутним завданням яких є представництво та захист прав та інтересів роботодавців. Голова Ради - Руслан Демчак, виконавчий директор - Бенцлер Юлія.

Генеральний партнер заходу - Інвестиційний холдинг Pro Capital Group, створений шляхом об'єднання таких структур, як консалтингова компанія Pro-Consulting, компанія з управління активами Omega Capital, торговець цінними паперами Absolute Finance і компанія зі зв'язків з інвесторами IR-Capital. Місія холдингу - відкривати нові можливості для розвитку бізнесу, використовуючи інструменти ринку капіталу.


Партнери:
Генеральний медіа-партнер - телеканал Business.

Медіа-партнери:
інформаційне агентство «Інтерфакс», британське видання Ukraine Business Insight, BBC, RussianMind.

Європейська Бізнес Асоціація

Авіа-партнери - компанія МАУ, авіаційне агентство Airlife.