http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=663&name=

Версія для друку/ Перегляд





Поїздка представників ділових кіл України до ОАЕ



24 по 28 листопада 2012 року відбудеться поїздка представників ділових кіл України до Об’єднаних Арабських Еміратів в рамках візиту Президента України В.Ф.Януковича до ОАЕ.

Під час візиту в м. Абу-Дабі відбудеться українсько-еміратський бізнес-форум за участю Президента України та представника керівництва ОАЕ, зустріч з керівництвом Торгово-промислової палати м. Абу-Дабі, ділові переговори в Інвестиційному Управлінні, відвідання Міжнародної виставки продуктів харчування, напоїв, готельного бізнесу і закладів громадського харчування - SIAL Middle East 2012 та інші заходи з метою встановлення прямих ділових зв`язків між українськими та еміратськими бізнесменами.  

Організація форуму проводиться Торгово-промисловою палатою України, Представництвом ТПП України в ОАЕ за сприяння Посольства України в ОАЕ.

Програма перебування передбачає також проведення двосторонніх переговорів за інтересами в Представництві ТПП України та ТПП м. Дубай з метою пошуку партнерів для співробітництва в торговельно-економічній, виробничій, та інвестиційній галузях, відвідання 6-ї міжнародної виставки морської торгівлі на Близькому Сході – Seatrade Middle East Maritime.

Планується переліт рейсами авіакомпанії «Аеросвіт», проживання у м. Абу-Дабі у готелі Khalidiya Palace Rayhan 5* (одномісні номери), послуги перекладачів, трансфери, транспортне обслуговування, страхування, оформлення віз, культурна програма.

Програма перебування української ділової делегації та анкета учасника англійською мовою додається.

У зв’язку з жорсткими вимогами авіаперевізників щодо бронювання авіаквитків та проханням наших зарубіжних партнерів у стислі строки надіслати бізнес пропозиції зацікавлених в участі у заходах українських учасників для своєчасного відпрацювання програми переговорів та включення в каталог учасників форуму просимо якомога скоріше повідомити ТПП України про Ваше рішення, заповнити реєстраційну форму англійською мовою та надіслати електронною поштою: реєстраційну анкету, копії перших сторінок закордонного та громадянського паспортів, кольорову фотографію 4х6 для оформлення презентаційного буклету, свідоцтво компанії про реєстрацію платника податку на додану вартість і код ЗКПО на електронні адреси: vvs-ier@ucci.org.ua  та mna-ier@ucci.org.ua.

Вартість поїздки одного члена делегації – 2796 доларів США.

Консульський збір за візу  – 75 доларів США (готівкою)

Додатково інформуємо, що учасники матимуть можливість виступити на форумах з використанням презентаційних матеріалів англійською мовою до 10 хв.


Добові для учасників поїздки отримуються за місцем роботи відповідно до встановлених норм.

За консультаціями і довідками  звертатися за телефонами:

(044) 279 73 94 – Стрілецька Валентина Василівна, vvs-ier@ucci.org.ua

(044) 494 03 99 – Майчук Микола Олександрович, mna-ier@ucci.org.ua



Для завантаження анкети учасника натисніть посиланням…