http://frk.kiev.ua/index.php?p=news&area=1&newsid=57&name=iv

Версія для друку/ Перегляд





IV Астанинський економічний форум «Глобальні ризики та перспективи розвитку: шляхи до взаємного прогресу»



Шановні колеги!

Інформуємо Вас про те, що „Союз „Атамекен” проводить IV Астанинський економічний форум «Глобальніризики та перспективи розвитку: шляхи до взаємного прогресу», який відбудеться 3-4 травня 2011 р. у місті Астана, Казахстан. Головні питання для обговорення – міжнародна валютна система, продовольча безпека, економічні особливості туризму, глобальна та регіональна інтеграція та інші.

Крім того, в рамках Форуму передбачається організація двосторонніх та багатосторонніх зустрічей представників ділових кіл країн євразійського простору. З детальною інформацією про Форум Ви можете ознайомитися на сайті www.aef.kz. Д

У разі зацікавленості підприємств Вашої організації прийняти участь у роботі Форуму, просимо Вас в строк до 22 квітня 2011 року надіслати до Дирекції Федерації роботодавців Києва (факс: 224-51-66 або електронною поштою: benzler@ubg.ua) наступне:

1.             Інформацію про підприємства, які зацікавлені у співпраці з казахстанськими компаніями (назва, сфера діяльності, продукція/послуги, керівник та контакти).

2.             Інформацію про представника вищезазначеної компанії для участі у Форумі (прізвище, ім’я, по-батькові, посада, контакти).

3.             Перелік представників казахських компаній для організації двосторонніх зустрічей.

Для завантаження переліку представників компаній Казахстану, що приймуть участь у форумі, натисніть тут…

Для завантаження ділової програми форуму натисніть тут…